• honlapweblap.hu@gmail.com
  • 70/883 17 68

Facebook hirdetés

facebook hirdetés

Facebook hirdetés

Facebook, hírdetés

Facebook hirdetés elindításához feltétlenül rendelkezni kell (FB) regisztrációval, illetve vállalkozásának is meg kell adni az adatait. A futtatható kampányokat egyszerűen értelmezhető jelentésekkel lehet követni és mérni a teljesítményüket. Havonta több mint kétmilliárd ember használja a Facebookot, így függetlenül attól, milyen típusú célközönséget szeretne elérni itt megtalálja őket.

Amennyiben élne a lehetőséggel, hogy tevékenysége a Facebook közösségben elterjedjen és ezzel megtöbbszörözze az érdeklődők vagy a potenciális ügyfelei számát, bízza ránk a hírdetés illetve kampány elvégzését.
Ha csak bemutatni kívánja vállalkozását és jelen szeretne lenni a Facebook közösségben, -de nem akar költeni- ebben is segítségére leszünk.

Facebook, közösségi háló

Facebook amerikai alapítású közösségi hálózat, amely 2004. február 4-én kezdte meg működését. Eredetileg Thefacebook-nak hívták. Az egyik legnagyobb ismeretségi hálózat a világon, amely 2011 februárjára már több mint 637 millió regisztrált felhasználót számlált. A világ leggyakrabban használt szociális hálózatává vált. Több mint egymilliárd felhasználó használja mobiljáról a Facebookot.
2017 júniusában újabb mérföldkőhöz érkezett a portál: az aktív felhasználók száma meghaladta a 2 milliárd főt