• honlapweblap.hu@gmail.com
  • 70/883 17 68

Kapcsolat

kapcsolat

Kapcsolat

Kapcsolat, elérhetőség

Márkus Attila (webprogramozó) EV.

E-mail: honlapweblap.hu@gmail.com

Telefon: +36 70 883 17 68

Személyes találkozás főként Győrben megoldható.
De a mai világban már minden intézhető akár az internet segítségével is.
SŐT!

Küldetés, támogatás

Első sorban olyan vállalkozónak, vállalkozásnak szeretnénk segíteni az internet világában történő megjelenésre, aki „elveszettnek” érzi magát az informatika területén. Az ő munkájukat akarjuk megkönnyíteni és levenni ezt a terhet a vállukról. Azért, hogy mégis részt tudjanak venni a mai kor szellemének megfelelő versenyben és értékesen tudják eltölteni azt az időt, amit mi megspórolunk nekik a munkánk eredményeként.
Másodsorban olyan fejlődést kínálunk – megfelelő szakmai háttérrel – melytől potenciálisan megnövekszik a látogatók (vevők) száma, s ezáltal nagyobb haszonra tesznek szert.
Ha Ön most ezeket a sorokat olvassa, akkor valószínűleg érdeklődik az interneten történő megjelenés iránt. Olyan ügyfeleknek ajánljuk szolgáltatásunkat, akik egyáltalán nem, vagy csak nagyon kevés jártassággal rendelkeznek a weboldal készítésben és üzemeltetésben. Őket szeretnénk bátorítani és meggyőzni arról, hogy megkerülhetetlen ez a fajta kapcsolat teremtés. És azoknak is segíteni akarunk akiknek nincs elég idejük arra, hogy ezzel foglalkozzamak, de szeretnének az online térben elérhetővé válni. A honlap tervezéstől a fenntartásig minden terhet le kívánunk venni az Ön válláról, hogy teljes egészében az üzleti tevékenységére fókuszálhasson, illetve szabadidejét pihenéssel tölthesse.

Előre kidolgozott lehetőségek “csomagok” közül választhat igényeinek megfelelően. Ha még sem találja meg az Önnek megfelelőt, keressen meg bátran valamelyik elérhetőségen!

És, hogy egy ismert szlogent idézzek: “aki kimarad, lemarad“!

Kapcsolatfelvételi űrlap