• honlapweblap.hu@gmail.com
  • 70/883 17 68

Honlap weblap

honlap

Honlap weblap

Honlap, weblap vagy más szóval weboldal eredeti értelmében egy olyan webdokumentum, mely alkalmas arra, hogy egy webböngésző megjelenítse. A webböngésző a weblapot monitoron vagy mobil eszközön jeleníti meg. A weblapokat általában azért készítik, hogy a mögötte álló céget vagy személyt megtalálják az interneten és információt szerezzenek róla. Mivel sok esetben a weblap az amivel egy vállalkozás vagy személy esetén először találkozunk, ezért bizonyos értelemben a weblap meghatározza a cég vagy személy megítélését az internetes közösségben.

Weblap webböngésző


Webböngészőnek vagy böngészőnek nevezzük azon programokat, amelyekkel az interneten található tartalmakat – legtöbbször weblapokat – lehet megtekinteni, illetve az interneten keresztül elérhető szolgáltatásokat használni. Legismertebb és a legtöbbet használt böngészők a Firefox, a Mozilla, az Opera, a Safari, az Internet Explorer, a Google Chrome.

Honlap típusok

A honlapok vagy weboldalak különféle szempontok alapján osztályozhatók.
Személyes weboldal, vállalkozói vagy vállalati honlap, kormányzati honlap, egy szervezet webhelye (egyéb) adott téma vagy cél szerint. A weboldalakat két nagy kategóriába lehet osztani – statikus és interaktív.

Weblap napjainkban

Ha csak körülnézünk láthatjuk, hogy az emberek túlnyomó része használja az internetet. De ami a legszembetűnőbb, hogy már a mindennapok részévé vált. Hisz nem csak otthonunkban, de már az okoseszközöknek köszönhetően bárhol bármikor – akár helyváltoztatás közben is – kapcsolódhatunk a közösségi hálóhoz. Mára az információ szerzése vagy a vásárlási szokások gyökeresen és visszafordíthatatlanul megváltoztak.

Honlap önnek is

Ha Ön most ezeket a sorokat olvassa, akkor valószínűleg érdeklődik e lehetőség iránt. Elsősorban olyan ügyfeleknek ajánljuk szolgáltatásunkat, akik egyáltalán nem vagy csak nagyon kevés jártassággal rendelkeznek a weboldal készítésben és üzemeltetésben, de szeretnének az online térben elérhetővé válni.
Honlapkészítés önnek is!

A honlap, weblap tervezéstől a fenntartásig minden terhet le kívánunk venni az Ön válláról. Azért, hogy teljes egészében az üzleti tevékenységére fókuszálhasson, illetve szabadidejét pihenéssel tölthesse.
Várjuk kérdéseit érdeklődését, bátran keressen minket és vegye fel a kapcsolatot velünk mihamarabb.

És, hogy egy ismert szlogent idézzek: „aki kimarad, lemarad„!